Jag ska testa på akupunktur

Men välkomna ska ni vara till denna fina fredag. Jag har längtat så länge till helgen och nu är det bara några timmar kvar tills man får vila och göra vad man vill. Jag kommer testa en ny sak i helgen och det är att gå på akupunktur i Göteborg hos Hälsokällan, jag har aldrig gjort det innan så jag är lite nervös men jag tror att det kommer gå bra.

Jag har vart stressad en del del sista tiden och det har gjort att jag har vart sjukskriven ett tag, men nästa vecka ska jag vara tillbaka på banan igen. Det hände rätt mycket i mitt liv och samtidigt som jag fick akut ryggskott så var det massor av saker runt omkring. Under tiden jag har vart sjukskriven har jag testat på massor av olika saker som kan hjälpa mig med min rygg, men det är inget som har fungerat 100 procent ut, därför tänkte jag nu göra ett sista försök och gå på akupunktur i Göteborg hos Hälsokällan. Jag har hört mycket bra saker och åsikter om detta ställe så jag kan inte annat än förvänta mig en bra behandling. Jag känner att det är min sista chans för att ryggen ska bli helt återställd, och är det så att det behövs fler behandlingar till att allt blir bättre så kommer jag naturligtvis följa deras råd och gå på fler behandlingar av akupunktur i Göteborg. Denna vecka har jag försökt ta mig ut så mycket som möjligt så att jag klarar av första jobbveckan på länge. Men nu är det dags för helg och vila så jag hoppas att ni får en bra helg och så hörs vi nästa vecka på tisdag! Ha det fint!

Du gillar kanske också...