Jag har fått hjälp med att måla väggar

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och välkomna tillbaka till bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni ser fram emot veckan som kommer. Jag har sett att det här med målare i Strängnäs är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna. Ni är många som har berättat för mig att ni har haft svårt för att hitta en duktig målare i området och jag vill därför kunna vara till så stor hjälp som möjligt och tipsa er om Rista Måleri i Stallarholmen AB, ett företag som jag valde att vända mig till för inte så längesedan. Jag känner verkligen igen mig i era problem, då även jag har känt att det har varit svårt att hitta ett företag inom måleri som jag verkligen kan känna att jag kan lita på. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att jag nu äntligen hittat ett företag som jag kan känna mig trygg och bekväm med. Rista Måleri i Stallarholmen AB är ett fantastiskt företag, som arbetar mycket med kundservice, för att kunna ge alla sina kunder den bästa tänkbara servicen. Jag kände mig tack vare detta väldigt trygg och säker i mitt val av företag, vilket såklart kändes väldigt skönt. Personalen hos Rista Måleri i Stallarholmen AB är otroligt duktiga och kunniga inom sitt arbete, vilket såklart är det allra viktigaste inom alla typer av företag. Jag fick fina målade väggar, vilket verkligen uppskattades av mig.

Tidigare har jag försökt mig på att måla dessa väggar på egen hand, vilket tyvärr inte har fungerat så bra. Det har då blivit fläckigt och ojämnt, och jag är därför väldigt tacksam över att jag nu fått professionell hjälp med detta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Huddinge, Strängnäs eller Södertälje med omnejd att vända er till Rista Måleri i Stallarholmen AB. 

Du gillar kanske också...